Arkiv

Författare: Mats

Slutförda jobb

Många av mina jobb är nu slutförda och jag planerar att dra ner på min verksamhet.Tack för förtroende att jag fått hjälpa er med diverse eljobb, jag håller på ett par år till men med reducerad tid.

SEAT-hall och Veteranbilshall på Lecab Karlstad. Opus bilprovning Arvika

I början av oktober invigs en ny Seat hall och även en utställningshall av gamla Lecab bilar i en mycket speciell miljö. Spännande att få göra dessa hall med belysning och allt runt omkring. I december kommer Opus bilprovning att öppna i nybyggda lokaler i Arvika. Vi gör all el och data i fastigheten. Två tomma lokaler finns också i fastigheten så vi får se vilka fler som flyttar in på fallebergsvägen.

Ahsell Arvika

Vi har fått uppdraget att utföra all el och data till ny butik i Arvika åt Ahlsell. Bygget har nyligen startat (2017 02 12) och man beräknar att Ahlsell öppnar efter sommaren i september.

Villor på Hammarö Rud Ängen

Vi kommer att installera el och data i 24 villor på Rud på Hammarö. Bygget beräknas ta två år och med det behöver jag anställa Tobias Näslund från Sunne. Han börjar sin anställning efter semestern. Vidare kommer ombyggnad av Lecab:s lokaler i Arvika och Skoda:s lokaler i Karlstad att ske,  klar i slutet av november, där sköter vi elinstallationen.

Ombyggnad vid restaurangen Chau Chau och ombyggnad i intilliggande lokaler med 10 kontor samt en hall för en reklambyrå på Våxnäs. Utbyte av alla lysrörs-armaturer i verkstadslokalerna vid Värmlands Motor Örsholmen. Arbetet skall utföras under våren/försommaren.

Utbyggnad Lecab Välsviken.

  Nu i höst startar en tillbyggnad vid Lecabs lokaler på Välsviken där Opus lasbilsbesiktning skall vara. El, data och larminstallationer gör vi. Ny uppställningsplats på Välsviken, el till bussar med uppvärmning nattetid.