Referenser

Här följer en rad olika referensobjekt som jag jobbat med

Opus Bilprovning

Tillbyggnad på Lecabs fastighet på Välvsviken där vi fick förtroendet att göra elinstallationen till Opus bilprovning.

Ombyggnad Autowåx i Karlstad

Ombyggnad av lokaler på Våxnäs startade med lokaler som nu används av restaurangen Ciao Ciao. Magnus Gustavsson startade försäljning av BMW. Nya lokaler blev det i gamla Peugot hallen som stod öde mittemot, 1996 var renoveringen klar och på senare tid har de köpt in lokaler bakom Autowåx där ombyggnad pågår och kontorsdelen färdigställts 2010.
Eluttag och datauttag i modernt snitt

Utbyggnad av Lecab Karlstad

Ombyggnad på Våxnäs där först Lastbilsverkstaden ombyggdes till plåtverkstad 2004 därefter byggdes en ytterligare del av gamla lastbilsverkstaden om till databutik PC-start. Butiken var kvar några år och byggdes senare om till lackeringsverkstad. Nybyggnad av Audisalong och begagnadhall var ett projekt klart 2007. Nyligen har hela VW-hallen byggts ut och byggts om klar 2010.

Bollhall i Fagerås

Kils kommun beslutade att bygga en ny idrottshall i Fagerås och jag fick förttroendet att gör elinstallationerna där klar 2006. Därefter blev det tal om ombyggnad av “gamla” slöjdsalen och delar av gymnastiksalen. Träslöjd och textilslöjd fick nya lokaler samt en kulturhall för olika arrangemang. Klar 2007

Lägenheter i Kil, mons backe

Under ett par år har lägenhetshus uppförts i Kil på Frej Alsterlindsväg där jag fick förtroendet att göra elinstallationer och fiberinstallationer till lägenheterna klar 2011.